Je bent nu hier: Home » Over ons » Ons Team

120 MEDEWERKERS MET PASSIE

Samen met onze 120 toegewijde medewerkers zetten wij ons in om u de beste kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijs, vanuit onze overtuiging dat goede eerlijke producten voor iedereen bereikbaar moeten zijn.

Rene Tijsterman aan het woord

Bakkerij Tijsterman is sinds 1906 gevestigd aan de Langevaart 30 te Rijnsburg.  Mijn overgrootmoeder startte destijds de handel in bakkerijproducten. In eerste instantie met ruilhandel, maar later al snel met een echte bakkerij.

Haar zoon zette het bedrijf voort en middels ventwijken, tot zelfs in Den Haag toe, bouwde de familie Tijsterman aan haar naamsbekendheid in de streek. Toen de 3e generatie Tijsterman (mijn vader Jan en Henk) het overnamen in 1963 werd al snel duidelijk dat er onvoldoende omzet was voor twee gezinnen. In 1967 werd de winkel geopend aan de Irislaan 73 te Oegstgeest. Het filiaalbedrijf Tijsterman was geboren. In 1990 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader en oom. In 2001 zijn Ronald en ik gefuseerd! Inmiddels is in 2009 een nieuwe pand in Voorhout geopend met een volledig moderne inrichting en nieuwe ovens. Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de productie en het logistiek.

Ronald Roovers aan het woord

In 1991 ben ik in Maassluis samen met mijn toenmalige vrouw begonnen. Het gehele assortiment kocht ik in bij Echte Bakker Walraven. In 1993 nam ik een bakkerij in Hoek van Holland over ( Wim Campo ) nu voor het eerst dus een echte eigen productieruimte. Al gauw bleek dat deze te klein werd en dus heb ik toen Bakkerij v.d. Akker overgenomen met veel grotere bakkerij en een aantal winkels. In 2001 ben ik gefuseerd met Rene. Inmiddels hebben wij samen 16 winkels die gaandeweg allemaal een nieuw interieur krijgen. Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor algemene zaken, inkoop en verkoop.

Winkels van Tijsterman Bakkers

In alle 16 winkels staan dagelijks onze medewerk(st)ers voor u klaar met de lekkerste broden, de mooiste taarten en heerlijk gebak. Verse koffie, cappuccino en de lekkerste belegde broodjes.

Dames en heren, die u als gast in onze winkel ontvangen, desgewenst snel helpen of u overladen met de vele kennis en liefde voor onze mooie producten.

Heeft u tips en/of opmerkingen over onze winkel en/of medewerk(st)ers. Laat het ons alstublieft weten via het contactformulier op de website.