Je bent nu hier: Home » Over ons » Geschiedenis / Historie

De geschiedenis van Tijsterman Bakkers

Bakkerij Tijsterman is sinds 1906 gevestigd aan de Langevaart 30 te Rijnsburg.  De over-overgrootmoeder van Rene Tijsterman – één van de huidige eigenaars – startte destijds de handel in bakkerijproducten. In eerste instantie met ruilhandel, maar later al snel met een echte bakkerij.

Tijsterman Bakkers is met meer dan 100 jaar bakkersambacht een begrip in de Bollenstreek!

Haar zoon zette het bedrijf voort en middels ventwijken, tot zelfs in Den Haag toe, bouwde de familie Tijsterman aan haar naamsbekendheid in de streek. Toen de 3e generatie Tijsterman (Jan en Henk) het overnamen in 1963 werd al snel duidelijk dat er onvoldoende omzet was voor twee gezinnen. In 1967 werd de winkel geopend aan de Irislaan 73 te Oegstgeest. Het filiaalbedrijf Tijsterman was geboren.

Inmiddels is in 2009 een nieuwe pand in Voorhout geopend met een volledig moderne inrichting en nieuwe ovens. Om deze professionaliseringsslag extra kracht bij te zetten, hebben we er in 2011 voor gekozen om onze visuele uitstraling te moderniseren in een nieuwe huisstijl met een nieuw logo en een nieuwe website. Onze 15 winkels zullen gaandeweg ook een nieuw interieur krijgen.

De directie van Tijsterman bakkers wordt gevormd door Rene Tijsterman en Ronald Roovers.