Je bent nu hier: Home » Blog, Inspiratie en Recepten

Geen zin in wéér chocopasta op uw brood? Of geen idee wat u vanavond moet koken? Of gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie? Geen probleem, dan bent u op deze pagina op het juiste adres!

Iedere week plaatsen wij hier de lekkerste en makkelijke recepten en gerechten die u thuis zelf kunt maken. Heeft u een recept die u graag met ons wilt delen? Stuur dan een mail naar info@tijstermanbakkers.nl en wij plaatsen uw recept op deze pagina!

 • Alles over granen!

  Alles over granen!!   Granen zijn de zaden van grassen. Ze zijn rijk aan koolhydraten, vezels, eiwitten, ijzer en vitamine B. Daarom is brood elke dag opnieuw een belangrijke bron van voedingsstoffen voor ons lichaam. Meel is gemaakt van gemalen graan. Hoe meer onderdelen van de graankorrel erin zitten, hoe meer voedingsstoffen. Volkorenbrood, gemaakt van... Lees meer »

  Lees meer
 • Brood & sport

  BROOD ZORGT VOOR DE BROODNODIGE KOOLHYDRATEN, E IWITTEN, VITAMINES, MINERALEN EN VEZELS IN ONZE VOEDING. MET BROOD KUN JE BOVENDIEN VOLOP VARIËREN EN HET IS GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN: NAAR SCHOOL, NAAR HET WERK OF IN DE SPORTTAS. DE VOEDINGSSTOFFEN VAN BROOD ZIJN NAMELIJK OOK VOOR SPORTERS HEEL BELANGRIJK. BROOD PAST DUS UITSTEKEND BIJ EEN... Lees meer »

  Lees meer
 • Geef een echt piratenfeestje

  Piet Piraat, Peter Pan en natuurlijk Pirates of the carribean. Jongens van alle leeftijden worden gefascineerd door piraten. Laat je zoon of dochter en hun vriendjes zich voor één dag stoere piraten voelen op dit piratenfeestje. Een piraten kinderfeestje thuis vieren met een groep kleine kinderen van 4, 5 of 6 jaar is een hele klus. Het bedenken van leuke activiteiten, het vinden van echte piratenkleding en bijpassende accessoires.

  Lees meer
 • Honey Latte, proef de zomer!

  Honey Latte, een fluweel zachte combinatie van warme melk pittige espresso en honing! Proef de zomer! nu bij Tijsterman Caffe  

  Lees meer
 • Keuze stress bij het kopen van brood?

  Nederland is broodland. We zijn heel erg gewend aan onze boterham bij het ontbijt en de lunch. Dat geldt ook voor veel sporters, weet ik als sportdiëtist. Ik help ze in hun voeding de beste keuze te maken. Dat kiezen is niet altijd makkelijk: een sport bijna! Is dat ook jouw ervaring?

  Lees meer
 • Traktatie: Egeltjes van eierkoeken

  Bent u op zoek naar een leuke traktatie voor op school of het kinderdagverblijf?! Wat dacht u van deze schattige egeltjes. Snijdt de eierkoek doormidden, desgewenst besmeren met wat boter. Steek de zoute stekels (stengels) in en door de eierkoeken zodat het egeltje lekker stekelig wordt en aan elkaar blijft zitten Prik een rozijntje of... Lees meer »

  Lees meer