Je bent nu hier: Home » Inspiratie en Recepten

Geen zin in wéér chocopasta op uw brood? Of geen idee wat u vanavond moet koken? Of gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie? Geen probleem, dan bent u op deze pagina op het juiste adres!

Iedere week plaatsen wij hier de lekkerste en makkelijke recepten en gerechten die u thuis zelf kunt maken. Heeft u een recept die u graag met ons wilt delen? Stuur dan een mail naar info@tijsterman-bakkers.nl en wij plaatsen uw recept op deze pagina!

 • AD Oliebollentest 2016

  Tijsterman Bakkers uit Oegstgeest heeft de beste oliebollen van Zuid-Holland. In de jaarlijkse test van het AD belandde Tijsterman Bakkers met een 8,5 op de tiende plek. De oliebollen waren verkrijgbaar bij alle vestigingen van Tijsterman Bakkers.

  Lees meer
 • Geef een echt piratenfeestje

  Piet Piraat, Peter Pan en natuurlijk Pirates of the carribean. Jongens van alle leeftijden worden gefascineerd door piraten. Laat je zoon of dochter en hun vriendjes zich voor één dag stoere piraten voelen op dit piratenfeestje. Een piraten kinderfeestje thuis vieren met een groep kleine kinderen van 4, 5 of 6 jaar is een hele klus. Het bedenken van leuke activiteiten, het vinden van echte piratenkleding en bijpassende accessoires.

  Lees meer
 • Keuze stress bij het kopen van brood?

  Nederland is broodland. We zijn heel erg gewend aan onze boterham bij het ontbijt en de lunch. Dat geldt ook voor veel sporters, weet ik als sportdiëtist. Ik help ze in hun voeding de beste keuze te maken. Dat kiezen is niet altijd makkelijk: een sport bijna! Is dat ook jouw ervaring?

  Lees meer
 • Nieuwe website met shop

  Tijsterman bakkers komt met een online webshop. Daarin is het volledige assortiment zichtbaar en kunnen online bestellingen worden gedaan. Vanzelfsprekend kunt u uw bestellingen wel gewoon doorgeven aan ons. Om er zeker van te zijn dat wij de door uw gewenste producten op voorraad hebben, adviseren wij u uw bestelling een dag van tevoren op te geven.

  Lees meer