Geef een echt piratenfeestje

(voorbeeld blog)

Piet Piraat, Peter Pan en natuurlijk Pirates of the carribean. Jongens van alle leeftijden worden gefascineerd door piraten. Laat je zoon of dochter en hun vriendjes zich voor één dag stoere piraten voelen op dit piratenfeestje.
Een piraten kinderfeestje thuis vieren met een groep kleine kinderen van 4, 5 of 6 jaar is een hele klus. Het bedenken van leuke activiteiten, het vinden van echte piratenkleding en bijpassende accessoires. 

Welk kind droomt er niet van een keer een echt piraten kinderfeestje te vieren? Op zee avonturen beleven, een schat zoeken en natuurlijk verkleed zijn als een echte piraat! Het is een leuk en fantasievol thema waar u alle kanten mee op kunt. Best een geregel dus. Ziezow maakt het u gemakkelijk en biedt u het meest verzorgde piraten kinderfeestje in een kist. Hiermee bent u verzekerd van een leuk en onvergetelijk piratenfeest zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. Ideaal wanneer u het organiseren van een piraten kinderfeestje moet zien te combineren met een drukke baan. Geen nood. Een piratenfeestje organiseren, dat heeft Ziezow al voor u geregeld!

Piratenfeestje thuis organiseren: een middag vol avontuur

Met de accessoires die u vindt in de kist tovert u het huis in een mum van tijd om tot een echt piratenhol. Zo verwelkomt u de vriendjes en vriendinnetjes van uw kind die naar het piraten kinderfeest komen in stijl! Naast kleding die past bij een echt piraten kinderfeest vindt u in de themakist alles wat de kleine piraatjes nodig hebben om te overleven in de piratenwereld. Het bijgeleverde draaiboek van Ziezow biedt u genoeg inspiratie en spelletjes om de kleine piraatjes de hele middag avonturen te laten beleven. Zo hoeft het vieren van een piratenkinderfeestje thuis niet onder te doen voor het vieren van een piraten kinderfeest op locatie. Bijkomend voordeel is dat u met het vieren van een piraten kinderfeestje thuis die kleintjes goed in de gaten kunt houden en dat is wel zo veilig.